Pierwsze miejsce! – Gala Ogłoszenia Wyników Poznańskiego Budżetu Obywatelskiego 2017

Opublikowany w Z życia Fundacji

Jest nam niezmiernie miło, że projekt „Poznańskie Legendy – szlak kulturowy” bezapelacyjnie wygrał głosowanie w rejonie Stare Miasto!

Już po raz drugi, w ramach Poznańskiego Budżetu Obywatelskiego, startowaliśmy z projektem „Poznańskie Legendy – szlak kulturowy”. Mieliśmy niewielkie nadzieje na pełen sukces, bo zdawaliśmy sobie sprawę z silnej konkurencji. Szczęśliwie dla nas, tegoroczny wynik w rejonie Stare Miasto uplasował nas na pierwszym miejscu! W tej sytuacji ma to wielkie znaczenie ponieważ jest to równoznaczne z uzyskaniem 100% wnioskowanej kwoty – a co dalej za tym idzie – w pełni zrealizujemy opisane w projekcie działania. Po części oficjalnej zostaliśmy zaproszeni na poczęstunek, który stał się doskonałą okazją na rozmowę  z autorami pozostałych projektów.

W trakcie Gali, autor projektu Paweł Cieliczko, otrzymał oficjalne gratulacje wraz z certyfikatem uznania od Prezydenta Miasta Poznania, Jacka Jaśkowiaka.

Gratulujemy wszystkim autorom projektów i jeszcze raz dziękujemy za powierzone nam głosy!